O NAMA

Dobrodošli u Porodično poljoprivredno gazdinstvo Veličković!

Krenite na divno putovanje na našem gazdinstvu, gde se umetnost uzgoja borovnice susreće sa neuporedivim ukusom. Naše gazdinstvo posvećeno je proizvodnji najsočnijih i najhranljivijih borovnica, svežih i smrznutih, za ljubitelje bobičastog voća.

Smrznuto savršenstvo: Razumevajući potrebu za kvalitetom tokom cele godine, nudimo i smrznute borovnice. Brzo zamrznute odmah nakon berbe, ove bobice zadržavaju svoju hranljivu vrednost i ukus. Savršeni su za recepte van sezone ili ukus leta, bilo kada

Ekološki prihvatljiv i čist:  Naše bobice se razvijaju u okruženju bez pesticida, i neguju se tehnikama organske poljoprivrede. Ova posvećenost održivosti znači da svaka bobica koju probate nije samo ukusna, već i svedočanstvo našeg poštovanja prema prirodi.

Od naše plantaže do vašeg stola: Bilo da odaberete naše sveže ili smrznute borovnice, dobijate najbolje od PPG Veličković. Ponosimo se našim proizvodima i volimo da delimo plodove našeg truda sa vama.

Pridružite nam se u našoj avanturi sa borovnicom: Pozivamo vas da budete deo naše priče. Uživajte u ukusu, zagrlite dobrotu i delite užitak koji je Porodično poljoprivredno gazdinstvo Veličković. Posetite nas danas i otkrijte zašto su naše borovnice pravi dar prirode!